Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

 

Motor- en Toerclub "de Koppeling" is een merkonafhankelijke club. Als vereniging organiseren wij de meest uiteenlopende activiteiten op het gebied van vooral veilig motorrijden. Hoe wij dit doen voor onze leden kun je vinden op onze site.

 

Thema avond 9 februari

Select Motor Travel is een apart label van Ilios Reizen, een reisorganisatie uit Oldenzaal (www.iliosreizen.nl). Select Motor Travel biedt betaalbare pakketreizen met huurmotor aan op Tenerife, La Gomera en Gran Canaria. Later zullen meer bestemming volgen, op dit moment wordt Cyprus onderzocht.

Wat biedt Select Motor Travel zoal aan?

Diverse standaard pakketreizen
Een pakketreis bestaat onder andere uit een goede huurmotor, een mooie accommodatie, diverse transfers en de benodigde verzekeringen. De meeste accommodaties zijn door ons persoonlijk bezocht en beoordeeld. Zo kunnen wij onze ervaringen met de klant delen en samen de juiste keuze maken. De pakketreizen zijn dusdanig samengesteld zodat ze perfect geschikt zijn voor de individuele reiziger. Voor groepen bieden we maatwerk aan.

Gecombineerde motorreis
Geschikt voor mensen die niet alle dagen motor willen rijden, maar ook een paar dagen echt tot rust willen komen. Select Motor Travel kan voor u een aantal dagen een huurmotor verzorgen en bijvoorbeeld een aantal dagen een huurauto. U kunt het zelf helemaal invullen.

Uitsluitend motorverhuur
Voor de klanten die het liefst de motorvakantie helemaal zelf willen regelen biedt Select Motor Travel alleen de huurmotor aan.

Maatwerk motorreis
Bedenk het en Select Motor Travel kan het hoogstwaarschijnlijk aanbieden. 

Aanvang clubavond 20.00 uur

Met vriendelijke groet,

Frans