Clubavond XXL 12 mei

Komt dat zien, komt dat horen, kom 12 mei naar de man dankzij wie Motor Toer Club ‘De Koppeling’ is geboren.
Save the date: 12 mei 2023 – 20:00 uur!
Op 12 mei is het weer zo ver, een clubavond XXL. Waarom XXL? We hebben inmiddels weer veel motor verhalen met elkaar te delen, maar ook staat er weer een leuke activiteit op het programma. Frits Groeneveld komt namelijk de belangrijkste aandachtspunten van veilig motorrijden er weer even in hameren voor onze eigen veiligheid en die van onze medeweggebruikers.
Voor vele van ons is het alweer een hele tijd geleden dat wij onze motor theorie gehaald hebben en we gaan je dan ook niet vermoeien met wat haaientanden betekenen, maar er is meer waar je op moet letten als je het verkeer met je motor toetreedt.
Slechte gewoontes slippen er in de loop der tijd vanzelf bij in, ook bij de meest ervaren rijders. Als club die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan vonden wij het hoog tijd voor een korte opfriscursus. Onder het motto van je steekt er altijd wat van op, zien we je graag op de clubavond verschijnen.
Uiteraard is er daarna voldoende tijd over voor een gezellige avond met lekkere drankjes, mooie verhalen en veel te lachen.
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Landdrostlaan 22
Benodigde actie: aanmelding niet vereist
Meebrengen: jezelf, als hij/ zij/ het er zin in heeft je partner & goede zin.
Graag tot 12 mei en uiteraard de daarvoor geplande activiteit, de halve dagrit!
Groeten,
Motorzaken