Wij breken de Agenda open!

Thema-avond 13 september

Op 13 september aanstaande staat er weer een thema-avond op de planning. Ditmaal staat ons wederom een leerzame avond te wachten en wel over kettingoverbrengingen en het onderhoud daarvan. Al te veel kunnen we natuurlijk nog niet verklappen, maar een tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten. Een motorketting specialist is bereid gevonden ons te komen bijscholen en vermaken.

Hier alvast een vooruitblik:

Op zaterdag 14 september zullen de meeste leden die in het bezit zijn van ketting aangedreven motor achter hun oor krabbend hun motorfiets van stal halen en eens grondig met hun net opgedane kennis aan de slag gaan. (Voor deze meester voorspelling geldt: garantie tot aan de deur)

Voor de ‘atechnische’ onder ons:

We maken het niet te technisch (als je het niet snapt mag je vragen stellen, zij die je uitlachen zullen je op een drankje trakteren)

Voor de mensen met een riem of cardanoverbrenging:

Ook jij kunt ongetwijfeld nog wat over kettingen leren, je gaat vast nog eens op een motor met een ketting overbrenging rijden.

Overige relevante informatie:

  • Zorg dat je op tijd bent want we beginnen de clubavond direct met de presentatie. Zo houden we genoeg tijd over om gezellig bij te kletsen onder het genot van een drankje.
  • Heb jij een leuk idee voor een thema-avond, laat het ons weten.

Graag tot 13 september (en uiteraard de activiteiten die daarvoor op de planning staan)

Gegroet,

Motor zaken